Ik stel me graag aan je voor! Mijn naam is Alisha en ik ben de eigenaresse van Alisha PMU, een salon gespecialiseerd in permanente make-up (PMU).

Vanaf jonge leeftijd vind ik persoonlijke verzorging heel belangrijk en geeft een goed verzorgd uiterlijk mij zelfvertrouwen. Deze positieve ervaring wilde ik graag delen met anderen, wat me heeft geleid naar het kappersvak.

Naast het kappersvak wilde ik een andere uitdaging aangaan en als ondernemer starten. Sinds 4 jaar ben ik mij gaan specialiseren in PMU voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Ik heb daarvoor diverse masteropleidingen gevolgd om mijn vaardigheden en techniek te verfijnen.

Mijn enthousiasme voor permanente make-up is sterker geworden omdat ik heb ervaren hoe het je zelfvertrouwen kan vergroten, je eigen natuurlijke schoonheid kan benadrukken en ook nog eens ontzettend handig is om tijd te besparen in je dagelijkse routine.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele wenkbrauwdefinitie, verleidelijke eyeliner of een zachte lipkleur, we gaan samen aan de slag om een eindresultaat te creëren dat  aansluit bij jou als persoon.

Met mijn expertise en zorgvuldige aandacht garandeer ik je een behandeling van kwaliteit, professioneel advies en een aangename en gezellige ervaring.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon en samen te werken aan een stralende nieuwe jij!