Het is een techniek waarbij de wenkbrauw volledig wordt opgevuld op een subtiele en natuurlijke manier. Het staartje van de wenkbrauw wordt hierbij donkerder ingeschaduwd dan de aanzet, waardoor er een mooie natuurlijke overloop ontstaat.

Deze techniek is een oplossing voor alle wenkbrauw problemen. Maak je wenkbrauwen voller, strakker, donkerder of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Met permanente make up is veel mogelijk.

De techniek Ombre Powder Brows wordt toegepast met een PMU apparaat, waarmee er een zacht poeder effect wordt gecreëerd dat vergelijkbaar is met het effect van wenkbrauwpoeder. De intensiteit van de kleur en ‘strakheid’ wordt aangepast naar wens. Ombré powder brows is geschikt voor alle huidtype.

Na ongeveer 1 tot 1,5 jaar wordt de touch up behandeling aanbevolen afhankelijk van je leefstijl en huidtype

LET OP: permanente make up is niet voor elke persoon 100% een vervanger voor make up. Make up zit namelijk OP de huid en permanente make up zit IN de huid, waardoor het een zachter resultaat geeft. Zodra je nog make up wilt gebruiken, bespaart het je wel veel tijd met bijtekenen en heb je altijd een basis make up op je gezicht!

Extra informatie

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Natuurlijk poedereffect
  • Touch up na 1 tot 1,5 jaar
  • Geen kale plekken

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak! Graag meer behandelingen bekijken? Klik Hier.

Maak een afspraak